Frivillig Fest 2011

4. september 2011

Der ligger billeder i galleriet.

Igen i år blev der afholdt fest for de frivillige i Vanløse Badminton Klub. Kriteriet for at deltage var at man har meldt sig til en post som frivillig i den netop påbegyndte sæson. Arrangementet løb af stablen lørdag, 3. september og startede med kongespil og petanque ude på plænen – samt efterfølgende middag og hygge ud på de sene timer.

Jeg vil takke alle de frivillige for et flot fremmøde og dejlige samvær, Sliknu.dk v/Carsten Schmidt for sponsorering af drikkevarer og snacks til eftermiddagens aktiviteter samt Ole og Lars for den gode middag.

Med venlig hilsen
Tim Paras Kohring, Formand


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub