Sæsonstart i VBK 12. august 2019

8. august 2019

Kære alle medlemmer i VBK

Håber I har nydt sommeren og er klar til endnu en sæson med badminton.

Som mange af jer nok ved, så har der igennem det sidste halve år været drøftelser vedrørende fremtiden for halvagt og café i Vanløsehallerne, idet kommunen har opsagt halvagt-funktionen med Ole og Lars. Klubberne har sammen med Ole kæmpet for at beholde halvagt-funktionen, men desværre uden held. Ole har indtil videre valgt at beholde forpagtningen af caféen, men nok kun i begrænset tid, hvis der ikke findes en ny løsning på halvagtfunktionen.

Det betyder desværre, at Vanløsehallerne fra den nye sæson vil være vagtmandsløse og adgang til hallerne foregår ved nøglebrik, som time-ledere og trænere vil få udleveret. Da det vil være nyt for alle, så må vi nok forvente nogle startvanskeligheder, men vi håber at det kommer til at virke – det gør det i andre anlæg i København. Vi vil derfor opfordre til, at hvis man møder til træning og døren er låst så lad være med at gå hjem med det samme – det kan skyldes, at træneren/time-lederen ikke er kommet endnu eller, at der allerede er nogle inde i hallen, som skal lukke op for jer.

Mht. caféen, så vil den være åbne i mere begrænsede tidsrum, da Lars er stoppet. Samtidig er det meget vigtigt, at pointere, at Ole ikke længere er halvagt, hvilket betyder, at han ikke har ansvaret for, om hallen virker, at der er toiletpapir på toiletterne, at der ikke kommer uvedkommende ind i hallen mv. Skulle der opstå sådanne situationer, vil der være et telefonnummer hos kommunen, vi skal ringe til – det vil være slået op i hallen. Det nytter altså ikke at bede Ole om at hjælpe eller skælde ham ud, fordi han ikke hjælper – det er ikke længere hans job.

Vi kæmper naturligvis videre med kommunen for at finde en bedre løsning, men indtil videre beder vi alle medlemmer om at hjælpe til med at få det til at fungere. Hvis vi alle indstiller os på de nye forhold og er lidt tålmodige i starten, så skal det nok lykkes.

Vel mødt til en ny sæson.
Bestyrelsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub