Succes for VBK ved Nytårsturnering i Taastrup Elite

2. januar 2019

De fleste har sikkert tilbragt deres juleferie på alt andet end badminton – men en stærk trup af klubbens seniorspillere kæmpede bravt i VBK-farverne til en større nytårsturnering i Taastrup Elite d. 27. december. Syv spillere repræsenterede klubben i hhv. A- og C-rækken mod andre entusiastiske badmintonspillere der ikke kunne vente til 2019 med at røre fjerbolden igen. Der var mange flotte kampe og individuelle resultater for VBK spillerne og det blev til podiepladser i følgende kategorier:

Mogens Normann og Jeppe Pedersen 2. plads i Herredouble C-række

Majken Asmussen og Ulla Pedersen (Værløse) 3. plads i Damedouble A-række

Morten Johansen og Morten Dam 3. plads i Herredouble A-række


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub