FLOTTE RESULTATER TIL VBK VED KØBENHAVNS MESTERSKABER

8. december 2018

I starten af december blev der afholdt Københavns Kredsmesterskaber (KM) for Mester- og Eliterækkespillere i Gentofte og Københavnsmesterskaber for ungdom (KMU) for A—D rækkespillere i Valbyhallen. VBK var rigtig flot repræsenteret og til KM blev det til guld i U15 til Trille Tanghøj i Damedouble og guld i U11 i Damedouble til Eline Landsvig – se billedet af de to piger. Derudover blev det til sølv til Trille i både Mix og Damesingle, sølv til Eline og August Kaldau i Mix, bronze til Eline i single samt bronze til Josefine Eggert Jackson og Maria Søgård Andersen i U17. Det er det bedste resultat nogensinde for VBK og placerer os lige under topklubber som Gentofte, Skovshoved og Lyngby.

Ved KMU blev det også til flotte VBK-resultater:

U11D MD: Anna Thygesen og Gustav Egense, 3. plads
U11D DS: Anna Thygesen, 3. plads
U13A DD: Karla Tanghøj, 1. plads
U13A DS: Karla Tanghøj, 2. plads
U15B HD: Magne Lund-Christensen og David Kaldau, 1. plads
U15A HS: Lukas Henriksen, 1. plads
U15A HD: Lukas Henriksen, 1. plads
U15A DD: Hannah Hall, 1. plads

Stort tillykke til alle de dygtige VBK-unger 😊

 

Henrik Søgård Olsen, Ungdomsformand


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © Vanløse Badminton Klub