Klubevent og førsteholdskamp lørdag d. 8. dec 2018 kl 16.00 i Vanløsehallen

30. november 2018

Årets sidste hjemmekamp for klubbens førstehold spilles lørdag d. 8. december 2018 med kampstart kl 16.00. Holdet ligger i øjeblikket på vippen til at nå med i oprykningsspillet til 3. division og ethvert point tæller for at opnå det bedste udgangspunkt til slutspillet. Holdet møder et bedre placeret hold og vi har brug for masser af publikum i hallen for at få skabt en fed hjemmebanestemning og opbakning til holdet.

Klubben giver en juleslikpose til alle de børn, som kommer og hepper. Sporthouse stiller en pop-up shop i hallen med lækkert tøj og udstyr og der vil yderligere være tilskuerlotteri for alle med flotte præmier fra Yonex, bl.a. en ketcher.

Så kom i hallen og hep små som store! Det er alletiders mulighed for at nyde god badminton og tage del i klublivet inden juleferien

.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © Vanløse Badminton Klub