VBK til Odense Classic ’18

20. marts 2018

I år deltog Vanløse Badminton Klub med 12 spillere fra hhv. A- og B-truppen ved den åbne seniorturnering Odense RSL Classic. Turneringen tiltrækker hvert år tæt 400 deltagere som er repræsenteret fra hele landet opdelt i rækker Mester-, A-, B- og C-række.

I år måtte truppen af spillere allerede af sted fredag aften, da de fleste skulle spille meget tidligt lørdag morgen. Der blev traditionen tro overnattet på luftmadrasser på den lokale skole.

Lørdag blev der kæmpet bravt i Vanløse-farverne hvor alle spillere fandt fighter- og holdånden frem. Der blev kæmpet fantastisk på banen og bakket op uden for banen. Udover en masse hygge i hallen fik spillerne givet den gas om aftenen hvor der er stor middag og fest.

Vanløse Badminton Klub blev flot repræsenteret på finaledagen hvor Majken Asmussen vandt 1. præmie i damesingle C-række og Morten Johansen og Morten Dam fik en 2. plads i herredouble i B-rækken.

Turen bidrog på bedste vis til spilleniveau og socialt sammenhold og derfor er der allerede sat kryds i kalenderen til næste år hvor vi igen vil være stærkt repræsenteret ved Odense RSL Classic.