Kæmpesucces med Natminton.

15. januar 2018

Fredag den 12. januar afholdt vi Natminton i Vanløsehallen og det var en kæmpe succes. 50 glade børn mødtes til burgere i Caféen og efterfølgende stod den på badminton i – næsten – mørke, men med selvlysende streger, net og bolde og børn med selvlysende T-shirts mv. Der blev spillet rundt om nettet, engelsk double, verdensmester og hygge-kampe. De børn, der ikke spillede, hyggede sig med brætspil og servekonkurrence i Caféen imens. Vi har vist fået et nyt årligt tilbagevendende arrangement i Ungdomsafdelingen i VBK !!

Stor tak til Tea Tanghøj for at planlægge det og til alle de mange forældre, der hjalp både før og efter arrangementet.

Henrik Søgård Olsen, Ungdomsformand.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub