Generalforsamling 2014

21. marts 2014

Hej VBK-medlem,

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes
Fredag den 21. marts 2014, kl. 18:00

i Cafeteriaet i Hal 2 (Hyltebjerghallen), Lønstrupvej 5, 2720 Vanløse

Dagsorden: se vedhæftede PDF-dokument / se på www.vbk.dk. / opslag i hallen. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse og bekendtgøres ved opslag på klubtavlen. Efter generalforsamlingen, vil de, der har deltaget, blive budt på aftensmad på klubbens regning – dette kræver tilmelding. Tilmelding på opslag i hallen, eller pr. mail til vbk@vbk.dk. Sidste frist for tilmelding, til spisning, er den søndag, d. 16. marts 2014.
I er velkomne til at viderebringe denne meddelelse til jeres klubkammerater.

Med venlig hilsen
Vanløse Badminton Klub

Tim Paras Kohring
Formand


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © Vanløse Badminton Klub