Motion´S CUP 2011

6. november 2011

Motions cup 2011 blev afholdt d 5 November. Noget nyt var at alle de tilmeldte også mødte op og til tiden, det skal alle have tak for. Med sådan en begyndelse kunne dagen kun gå godt. alle gik til vaflerne på banen, så der må være brandt adskillige kalorier af. Vinder før frokost var Patricia-Winnie og Stig-Lars S og Lars B-Henrik S.
Der blev spist en god frokost i cafeen inden endnu 3 rækker skulle afgøres, her blev der svedt ligeså meget, her blev vinderne Frank-Sebastian og Antta-Hans Åge og Henriette-Stig (igen).Der var præmier til første og anden pladserne og til en masse andre der havde fortjent dem af en eller anden årsag. Præmierne var sponsoreret af Sliknu.dk,
Stark og Vanløse Badminton Klub.
Tak for en rigtig god dag til alle.

venlig hilsen Turneringsudvalget
P.S. der er billeder i galleriet


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub