Jubilæumsarrangement For VBK Ungdommen

27. april 2011

I anledning af VBK’s 40-års jubilæum holdt ungdomsafdelingen et rigtig hyggeligt arrangement tirsdag den 19. april.

De 30 tilmeldte mødtes i Hyltebjerghallens cafeteria sidst på eftermiddagen, hvor menuen stod på de meget berømte og populære burgere.
Efter god mad og masser af snak henover bordene gik vi (iført VBK t-shirts) i samlet flok op til KB-hallen, hvor vi skulle overvære årets DM-finale for hold mellem Skælskør og Greve.Vi fandt et godt “VBK-hjørne” som base, og så blev der ellers jagtet souvenirs, autografer, saftevand, klappepølser m.v. Sambaorkester og dansepiger sørgede sammen med et sprudlende publikum for en fantastisk ramme omkring kampen. Det blev så også en fantastisk spændende og velspillet kamp og en strålende propaganda for badmintonsporten. Vi fik virkelig noget for pengene og klokken var over 22 før vi kunne vende “hjem” til Hyltebjerghallen, en stor oplevelse rigere.

Tak til VBK for opbakningen og økonomisk støtte (det var helt gratis for deltagerne).

Se billeder i galleriet: http://www.vbk.dk/galleri/index.php?spgmGal=KB-hallen-d.-19.04.2011

Jesper Søborg


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub