Jubilæums festen 20 november 2010

20. november 2010

Vanløse Badminton Klub fejrede deres 40 års jubilæum lørdag d 20 november 2010. 117 personer havde valgt at bruge deres Lørdag på dette arangement. Sports cafeen havde sørget for den dejlig 3 retters menu.

Hvert bord havde lavet et vers om badminton.

Under denne middag var der lidt underholdning med at hædre tidligere og den nuværende formand. De æresmedlemmer der var til stede og udeling af 25 års nåle også kun til de tilstedeværende. 25 års nålen gives til de medlemmer der har været medlem af VBK 25 år uden afbrydelse. Toastmasteren Michel Karlsson underholdt med lidt sang (han kan jo ikke lade være). Der var lodtrækning om gaver doneret af Bidstrup ure.Og så var der den store forfatter konkurence hvor alle de 12 borde skulle skrive et vers på melodien Kasper, Jesper og Jonathan. Det var nogle imponerende forslag der kom.( De kommer til at ligge på hjemmesiden)
Senere spillede Flynuts op til dans, og fik også rigtig mange ud på dansegulvet.
Kl. ca. 2 sluttede festen i god ro og orden.
En TAK til alle der gjorde det til en god dag.
Der ligger nu billeder i galleriet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender

Copyright © Vanløse Badminton Klub