VBK’s U-13 drenge blive ved med at imponerer…

10. januar 2010

Ved Skælskørs store ungdomsturnering blev Mikael Mattsson en flot nr. 3 i single. Efter lang køretur tidligt lørdag morgen skulle Mikael lige bruge et sæt på at spille sig varm. Herefter var der ikke nogen grund til at se sig tilbage.
Semifinalen blev dog endestation efter en god kamp mod en rigtig god spiller fra Solrød Endnu bedre gik det i double hvor Mikael sammen med Frederik Johannessen nåede finalen. Her blev det dog til nederlag efter en rigtig flot spillet kamp. Teknisk var modstanderne fra Skælskør, bedre end VBK-drengene, men med taktisk snilde og fight blev det faktisk til en rigtig god og tæt kamp.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © Vanløse Badminton Klub